Nyheter hösten 2014

På den här sidan lägger vi upp information om varor som kommer hem till oss under närmaste tiden.

Vi besöker flera mässor på kontinenten för att få ett så unikt sortiment som möjligt, och vi får kontinuerligt in nya produkter till vår butik på Fleminggatan i Stockholm. Alla produkter läggs inte upp i vår webshop, så det lönar sig att komma förbi butiken när man är i Stockholm.

 

VITA Silvia

Vacker lampa från VITA living Danmark, med inspiration från naturen. Lampan ger ett fint ljus, samtidigt som den fungerar som ett elegant inredningselement. Modellen i koppar är

ny för hösten.

 

              

.

Herstal

Nya produkter från Danska Herstal i svart och koppar, som är hett denna höst. Naturligtvis har vi många produkter även i Stål/svart från denna leverantör i butiken.

 

 

 

Ecoffee cup

Kaffekopp som är tillverkad av nedbrytbart bamboo fibre. Kommer hem i olika färger, och även med fina mönster. Ta med den till baristan, och be att få ditt kaffe i denna miljövänliga kopp istället för pappmuggen. Kan diskas i diskmaskin.

Cellbox

Cellbox är en mångsidig laddningsstation för hem, kontor och resa. Den eliminerar släpande och synliga sladdar på ett estetiskt sätt. Praktisk om man har barn och husdjur eller bara vill ha bort mobilen och sladden från golvet. Produktens stående design samt att den är tillverkad i en värmetålig, exklusiv plast som även används inom bilindustrin, minskar risken för överhettning av mobilen vid laddning.

 

Prepara - Evak

Många matvaror såsom kaffe, the, nötter, kryddor mm. förlorar snabbt smak när de utsätts för luft. Med dessa glasburkar blir det helt lufttätt när du sätter på det patenterade locket, finns i två storlekar.

Meny
Varukorg Till Kassan Hjälp Villkor Kontakta oss Externa länkar Tillbaka till startsidan Tillbaka till startsidan Nyheter Nyhetsbrev Om Oss